• Beskrivelse
  • Yderligere information

Beskrivelse

Økologisk voksenhovedpude med kapok

En god stor pude til voksne og store børn som måler 60 x 63 cm.

Ydersiden er lavet af 100% økologisk bomuld, og fyldet er naturlig kapok.

Kapok er et naturlig materiale som egner sig rigtig godt til personer med astma og støvmideallergi, da støvmider og bakterier ikke kan leve i kapok.

Kapok minder lidt om bomuld men det er lige så blød og let som silke, så derfor bliver kapok også kaldt for silkebomuld. Kapok har lidt de samme egenskaber som uld, det er temperaturregulerende, antibakteriel, suger ikke fugt, men i modsætning til uld kan kapok maskinvaskes ved op til 60 grader samt tørretumles.

Yderligere information

Vedligeholdelse

Puden kan maskinvaskes ved op til 60 grader, og skal derefter en tur i tørretumbleren med nogle tennisbolde. Det er vigtig at du anvender enzymfri vaskemiddel for at bevare kapokkens naturlige egenskaber.

Det er som udgangspunkt ikke nødvendig at vaske puden med mindre der har være uheld, da støvmider ikke kan leve inde i kapokken. Men puden vil have godt af en tur i tørretumbleren ca. hver 14 dag, og det vil tage de støvmider som vil sidde på ydersiden af bomulden. Kapok kan godt samle sig, men når puden har fået en tur i tørretumleren bliver kapokken fluffy igen.

Materiale

Ydersiden er lavet af 100% økologisk bomuld, og fyldet er 100% naturlig kapok.