• Beskrivelse
  • Yderligere information

Beskrivelse

Flad økologisk babypude fyldt med kapok.
En flad babypude er god til barnets første år. Babyer ligger meget på ryggen, og hvorfor er det så lige at de ikke må have en tyk pude? Det er fordi at det ikke er godt at ligge hovedet i en unaturlig og skæv vinkel af hensyn til ryg og hals. Den anden grund er at når babyen sover og så triller rund på maven så kan barnet risikere at drukne i en tyk pude. Så det er derfor det er vigtig at vælge en flad babypude.

Kapokkens egenskaber
Babypuden er fyldt med kapok som har rigtig mange gode egenskaber. Kapok er et meget allergivenligt materiale, da støvmider og bakterier ikke trives i kapok. Med en kapokpude får dit barn aldrig en kold og klam pude, da kapok ikke suger fugt eller sved. Svenden transporteres væk i overfladen af kapokken ved simpel fordampning.

Kapok er en støtte til regnskoven.
Når du bruger kapokprodukter, er du også med til at bevare verdens regnskove. Kapok kan høstes år efter år. På den måde har lokalbefolkningen i områderne, hvor træerne vokser en ekstra indtægt. Det opmuntrer dem til at bevare kapoktræerne.

Yderligere information

Vedligeholdelse

Babypuden indeholder ingen former for skidt og kemi, så det er ikke nødvendig at vaske den inden brug, men du kan godt give den en tur i tørretumleren for at fluffe kapokken op.

Maskinvask
Når du skal vaske din pude er det vigtig at du anvender enzym frit vaskemiddel og brug endelig ikke skyldemiddel. Puden kan maskinvaskes ved 60 grader men laver temperatur kan også gøre det.

Kapok produkter er som sådan ikke nødvendige at vaske med mindre der er sket uheld, og det er fordi at husstøvmider ikke kan leve inde i selv kapokken, men de kan godt sidde udvendig på selve hylstret men det kan en tur i tørretumbleren klare.
Så puden har godt af en tur i tørretumbleren hver 14 dag, det vil også fluffe kapokken op så den bliver blød og lækker.

Materiale

Puden er lavet af 100% økologisk bomuld, og fyldet er 100% kapok.